Adverteren

Adverteren in het vaktijdschrift Aquapro

AQUAPRO is onderscheidend en een sterk merk. Als relatie bent u verzekerd van een krachtig vaktijdschrift in print, een state-of-the-art website met nieuwsbrief en up-to-date social mediakanalen. U bent gewend om de juiste beslissingen te nemen en snel resultaat te behalen. Hierin ondersteunen wij u graag. Door de combinatie van content marketing en een commerciële uiting, genereert u kwalitatieve leads en vergroot u uw naamsbekendheid.

AQUAPRO is het meest complete platform voor de professional in de water en riolering. Het biedt de lezer een actueel overzicht van de meest toonaangevende projecten, laatste productontwikkelingen, innovaties en trends. Dagelijks via AQUAPRO-ONLINE.COM, tweewekelijks middels de nieuwsbrief en tweemaandelijks met het vaktijdschrift.

Uitgebreid, snel en voordelig

Communiceer uw nieuwste project- en productontwikkelingen uitgebreid, snel en voordelig. Het platform AQUAPRO is uw dagelijkse toegang tot professionals in de hele waterketen, betrokken bij waterbeheer, watertechnologie, riolering en rioolwaterzuivering. Dienstverleners voor het aanleggen, inspecteren, renoveren, repareren en reinigen van riolering en rioolwaterzuiveringsinstallaties, Ministerie van Verkeer en Waterstaat/Diensten en directies van het Directoraat- Generaal Rijkswaterstaat, Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij, Ministerie van VROM, Provinciale Waterstaat, milieu/ gemeentewerken, diensten openbare werken, waterschappen en zuiveringsschappen, nutsbedrijven, ingenieurs- en adviesbureaus, aannemingsbedrijven, technische universiteiten, technische hogescholen en MTS-en.

Redactioneel met uw doelgroep communiceren

Door zowel offline als online redactioneel met uw doelgroep te communiceren, creëert u een maximaal bereik. AQUAPRO ondersteunt u daarbij, door samen met u een vakinhoudelijk, informatief artikel te schrijven over uw project, product of dienst. Een artikel dat professionals aanspreekt én dat aansluit op hun belevingswereld. Deze zogenaamde ‘branded content’ wordt voor één aantrekkelijk tarief geplaatst in ons vaktijdschrift en via onze digitale kanalen verspreid in de sector. Het vaktijdschrift AQUAPRO verschijnt zes keer per jaar, de nieuwsbrieven tweewekelijks en de website wordt dagelijks up-to-date gehouden. AQUAPRO-ONLINE.COM zorgt ervoor dat uw nieuws de markt snel en effectief bereikt!

Download hier de mediakit:


Online aanleveren
Het is mogelijk uw advertentie online bij ons aan te leveren via:
www.wetransfer.com stuur deze naar traffic@louwersuitgevers.nl
Wilt u vermelden welk tijdschrift en nummer het betreft?