Logisticon Water Treatment

Logisticon Water Treatment

Logisticon Water Treatment en Logisticon Verhuur

Logisticon is een familie bedrijf en bestaat uit Logisticon Water Treatment en Logisticon Verhuur.  Logisticon levert waterbehandeling en waterzuiveringsinstallaties die in eigen beheer ontworpen en gebouwd en zijn te koop of te huur voor vele toepassingen zoals:

 • Drinkwaterbereiding
 • Proceswater behandeling
 • Afvalwater behandeling
 • Grondwater behandeling
 • Waterhergebruik

 

Huren of kopen van een waterzuivering

Logisticon biedt de optie om waterzuiveringsinstallaties te kopen of te huren met of zonder onderhoud of bediening. Voordeel hiervan is dat wij alle zorgen uit handen nemen en u zich kan concentreren op uw core-business.

Grote en kleine waterzuiveringen

Het leveringsprogramma van Logisticon omvat kleine systemen, gebouwd op een frame of in een container, tot complete turn-key projecten. Of het nu gaat om kleine installaties van 1 m3/h of grote installaties van meer dan 2000 m3/h, alle installaties worden afgeleverd met een hoge mate van precisie en kwaliteit.

Service, onderhoud en bediening

Onze uitgebreide serviceafdeling ondersteunt u met proces optimalisatie, storing zoeken en oplossen en kan daarnaast de waterbehandeling installaties voor u onderhouden en eventueel ook bedienen.  Neem gerust contact met ons op voor meer mogelijkheden zoals kopen of huren van waterzuiveringen, outsourcing (DBFO) etc.

Engineering, constructie en montage in één fabriek

Door de uitgebreide kennis van onze medewerkers in een matrixorganisatie zijn we in staat voor uw project de juiste personen in te schakelen. Wij maken een compleet ontwerp of integreren delen in bestaande zuiveringen. Met disciplines op gebied van procesontwerp, werktuigbouw, elektro- en besturingstechniek, worden onze projecten tot in detail in 3D uitgewerkt en vervolgens in eigen fabriek gebouwd. We benutten de operationele kennis van onze service- en verhuurafdeling om naast een scherpe prijs, de laagste Total Cost of Ownership (TCO) te bereiken. Benchmarken van al onze installaties zorgt ervoor dat wij altijd naar de beste situatie voor u kunnen streven.

Dankzij onze eigen productieafdelingen voor staal, roest vast staal, kunststof en samenbouw, biedt Logisticon alle faciliteiten en toch maar één aanspreekpunt.


Bedrijfsgegevens 
Logisticon Water Treatment b.v.

KVK:23072739
BTW:NL8037.10.446.B03
IBAN:NL29RABO0323563597
BIC:RABONL2U

Logisticon Water Treatment

Vestiging A: Logisticon Water Treatment b.v.
Bezoekadres:
Energieweg 2
2964 LE Groot-Ammers
Vestiging B: Logisticon Verhuur b.v.
Bezoekadres:
Energieweg 2
2964 LE Groot-Ammers
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Energieweg 2, 2964 LE Groot-Ammers
      [titel] => Logisticon Water Treatment b.v.
      [nr] => A
    )

  [1] => Array
    (
      [adres] => Energieweg 2, 2964 LE Groot-Ammers
      [titel] => Logisticon Verhuur b.v.
      [nr] => B
    )

)
Xylem Water Solutions